Neem contact op met onze experts voor het ontwikkelen en produceren van alle verfsoorten en andere beschermende en afwerkingsproducten voor muren en plafonds, vloeren en gevels, hout en metaal.

BOUWSECTOR

Robin 2023 ROBIN DISTRIBUTEUR

VERVAARDIGING VAN VERF VOOR DE BOUWSECTOR

Robin is gespecialiseerd in de productie van verfsoorten sinds 1927 en vervaardigt uw verf, vernis, lak of beits voor alle oppervlakken binnen en buiten, mineraal, hout of metaal, op basis van uw specificaties.

Muren en plafonds

Peintre du bâtiment applicant une peinture blanche sur un plafond

Vervaardiging van alle soorten verf: acryl, silicaat, op basis van kalk, biobased, met een matte, velours, satijnen of glanzende afwerking, in elke kleur.

Vloeren

Application de peinture de sol

Vervaardiging van epoxy-, polyurethaan- of acrylverf die bestand is tegen slijtage, schokken of chemische aantasting, voor garagevloeren, werkplaatsen, magazijnen, productieruimten of druk belopen ruimten.

Gevels

Peinture d'un mur extérieur par un professionnel, avec peinture adaptée aux façades

Vervaardiging van verf op basis van silicaat, acryl, mineralen, siliconen en zelfreinigende verf, met waterafstotende, schimmelwerende, ademende of elastische eigenschappen, bestand tegen weersinvloeden, UV, temperatuurschommelingen en luchtvervuiling.

Hout

Détails d'un pinceau avec de la peinture spéciale bois

Vervaardiging van beschermende en afwerkende verf, beits en vernis voor verschillende houtsoorten, binnen- en buitenschrijnwerk en meubels.

Metaal

Peintre professionnel peignant une surface en métal rouge en bleu, avec un pistolet à peinture

Vervaardiging van verf die bestand is tegen corrosie, UV-straling en weersinvloeden, voor ijzerhoudende en niet-ijzerhoudende metalen.

PRODUCTEN – DATASHEETS
Bâtiment urbain

DE KWALITEIT VAN ROBIN

De eersteklas kwaliteit van de verf, vernis, lak en beits van Robin verfraait en beschermt een groot aantal emblematische gebouwen in Luxemburg en over de hele wereld, van de campus van de Universiteit van Luxemburg in Belval tot het dak van de moskee van Abu Dhabi.

De producten en oplossingen die we aanbieden zijn afgestemd op het doel, de omgeving, de ondergrond en de toepassingsmethode. Zo bieden we u een uitstekende balans tussen duurzaamheid, productiviteit, esthetiek, respect voor het milieu en prijs.

Duurzaamheid afhankelijk van de ondergrond

 • Optimale hechting
 • Bestand tegen corrosie
 • Chemische en mechanische bestendigheid
 • Bestand tegen UV en weersinvloeden

Productiviteit

 • Eenvoudig toe te passen
 • Hoge dekking
 • Kortere droogtijden

Esthetiek

 • Perfecte uniformiteit en afwerking
 • Kleuren op maat en een breed assortiment bestaande kleuren

Milieuvriendelijk

 • Oplossingen op waterbasis
 • Biobased verf

PRODUCTIE OP VERZOEK

Hebt u een specifieke verf nodig voor de bouwsector, in grote of kleine volumes? Wilt u een bouwverf verkopen onder uw eigen naam of merk? Wij ontwerpen, vervaardigen en verpakken uw huismerk, eigen merk of verf op maat.

Onze productiefabriek, ons onderzoekslaboratorium en onze diensten als onderaannemer bieden u de productiecapaciteit, expertise en flexibiliteit om aan uw behoeften en die van uw klanten te voldoen.

Diensten voor onderaanneming
 Création de peinture personnalisée
Remplissage d'un pot de peinture bleue

Focus

MILIEUVRIENDELIJKE VERF: HET VAKMANSCHAP VAN ROBIN

Robin vervaardigt verf en beits op basis van water, tallolie, lijnolie, of gerecyclede verf, die verschillende milieuprijzen hebben gewonnen. Ontdek onze producten en neem contact op met onze experts voor een analyse van uw behoeften.

 Création de peinture personnalisée

ROBIN, SCHEPPER VAN KLEUREN

Onze ultramoderne colorimetriemachines bieden oneindig veel kleurmogelijkheden voor uw primers en verf in matte, velours, satijnen of glansafwerkingen.

Ze vullen de uitgebreide keuze aan kleuren aan die beschikbaar zijn in de verschillende Robin-assortimenten, zoals de 151 kleuren in de Art de la Nature-muurverfcollectie.

Bekijk de Art de la Nature-kleurenwaaier op onze robin.lu website. Vraag onze kleurexperts om advies om de juiste kleur te creëren voor uw product, uw oppervlak en op basis van markttrends.

Pôt de peinture Robin de la collection Art de la Nature

Wij geven u graag advies

Neem voor meer informatie contact met ons op via het onderstaande nummer of gebruik ons contactformulier:

+352 23 63 23 - 1
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Salutation
Objet
AVG*
Ik geef Robin toestemming om mijn persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om antwoord te kunnen geven op mijn verzoek.
Robin Pattern
Robin 2023 ROBIN DISTRIBUTEUR